Donatie goed besteed
Image is not available
Donatie goed besteed
Image is not available
Donatie goed besteed
Image is not available
Slider

ideal

  Online doneren voor Roemenië

Uw bijdrage maakt het verschil voor de kinderen van Casa Rafa

ANBI-logo

Donateurs

De Stichting Werkgroep Roemenië wordt voor het realiseren van de doelstellingen geholpen door giften van particulieren, kerken en door de vaste donaties van mensen die zich voor langere tijd garant willen stellen. Donaties en giften zijn aftrekbaar van de belastingen, omdat de Stichting Werkgroep Roemenië in het bezit is van een ANBI-verklaring (Algemeen Nut Beogende Instelling) van de fiscus.

Vaste donateurs ontvangen tenminste twee keer per jaar de Nieuwsbrief met alle laatste ontwikkelingen. Door u op te geven als donateur voor een door u te bepalen bedrag per maand of per kwartaal bent u automatisch abonnee op onze Nieuwsbrief. Ook organiseert Stichting Werkgroep Roemenië zo nu en dan een donateursavond met presentaties over haar projecten.

Wilt u donateur worden of een gift geven?

Neem voor het donateurschap contact op met Rien de Bruin, telefoon 0512 37 16 26 of maak uw gift over op: Bankrekeningnummer NL15RABO0369024354 t.n.v. Stichting Werkgroep Roemenië te Opeinde. En u kunt uw donatie nu ook online regelen door op de onderstaande donatie-knop te drukken.

ANBI-gegevens 

Stichting Werkgroep Roemenië
Master de Jongwei 32 
9219 VN  De Tike.

RSIN 816178963
KvK 41005187

Lees verder >>>

 

Ik regel mijn donatie online

SWR-symbolen-beeldmerk