SWR-header-wie-zijn-wij - copy - copy
Donatie goed besteed
Image is not available
SWR-header-wie-zijn-wij - copy - copy - copy
Donatie goed besteed
Image is not available
SWR-header-wie-zijn-wij - copy - copy - copy
Donatie goed besteed
Image is not available

ideal

  Online doneren voor Roemenië

Uw bijdrage maakt het verschil voor de kinderen van Casa Rafa

ANBI-logo

Donateurs

De Stichting Werkgroep Roemenië wordt voor het realiseren van de doelstellingen geholpen door giften van particulieren, kerken en door de vaste donaties van mensen die zich voor langere tijd garant willen stellen. Donaties en giften zijn aftrekbaar van de belastingen, omdat de Stichting Werkgroep Roemenië in het bezit is van een ANBI-verklaring (Algemeen Nut Beogende Instelling) van de fiscus.

Vaste donateurs ontvangen tenminste twee keer per jaar de Nieuwsbrief met alle laatste ontwikkelingen. Door u op te geven als donateur voor een door u te bepalen bedrag per maand of per kwartaal bent u automatisch abonnee op onze Nieuwsbrief. Ook organiseert Stichting Werkgroep Roemenië zo nu en dan een donateursavond met presentaties over haar projecten.

Wilt u donateur worden of een gift geven?

Neem voor het donateurschap contact op met Rimmer Grondsma, telefoon 0512 34 28 77 of maak uw gift over op: Bankrekeningnummer NL15RABO0369024354 t.n.v. Stichting Werkgroep Roemenië te Opeinde. En u kunt uw donatie nu ook online regelen door onderstaande QR code te scannen of te klikken.

ANBI-gegevens 

Stichting Werkgroep Roemenië
Haven 14
9221 SR Rottevalle

RSIN 816178963
KvK 41005187

Lees verder >>>

 

Scan of klik op de QR code om te doneren

SWR-symbolen-beeldmerk